Partnerek

Ismerjétek meg azokat a személyeket, oldalakat, kiadókat, akikkel hosszú távon együttműködök:

Balla Nóra

2017 óta foglalkozok hivatalosan fotózással, 2019 óta pedig a Tetovált Állatmentők hivatalos fotósa vagyok. Nagyon szeretem amikor a modelleim arcán elégedettséget, boldogságot és önbizalmat látok a róluk készült fotókat nézegetve. A menhelyi kutyusokat imádom fotózni, még akkor is, ha egy-egy fotó létrejötte mögött mekkora munka van, hiszen izegnek-mozognak. Nincs annál nagyobb boldogság, amikor a fotóimnak köszönhetően talál gazdára egy menhelyi kutya. 2021-ben végeztem grafikusként, azóta több megrendelőm is elégedetten használja, csodálja a számukra készült logót, grafikát, többek között a Buzál-Mórocza Pincészet is rendszeres megrendelőm.


Pásztor Digi Gábor

A Fotós pályafutásom 2011-ben, egy mobiltelefonnal indult! Dunántúl régióban első helyezést értem el egy a mobiltelefonommal készült képemmel, magam mögé utasítva ezzel komoly felszereléssel bíró fotográfusokat! Ekkor kezdett érdekelni a fotózás... Aztán 2014-ben megvásároltam életem első komolyabb fényképezőgépét, és elegendő tapasztalatom lett (családtagok fotózásából és különböző fotográfus könyvek tanulmányozásából), hogy belevágjak, és elkezdjem építeni a fotográfus karrierem.
Miért választottam ezt a hivatást? Azt gondolom, hogy ezzel tudok adni az embereknek valamit önmagukról, ami megismételhetetlen és egyedi. A képek hordozzák belsőnk egy részét. A személyiség mindenkiben egyedi és megismételhetetlen. Szerencsésnek érzem magam, hogy betekinthetek számos család boldog pillanataiba és maradandó emlékké tehetem. Többek között van több visszajáró baba, akiknek a fejlődését nyomon követhetem.
A fotózást tiszta szívvel tudom ajánlani bárkinek, nem kell tudni modellként pózolni, nem erről szól. Nem kell mást tenned csak engedned, hogy ott legyek, hogy az életed pár órájában részt vegyek, és megmutassam, mennyi szépség is rejlik benned valójában. 

Mogul Kiadó

Kiadónk 2014-ben alakult. A kezdetektől újfajta szemlélettel kerestük leendő szerzőinket. Jelmondatunk: „Könyvkiadás másképp!” Elutasítjuk a gyors gyártású, gondozatlan könyveket, a „futószalagszerű” megjelenéseket, és kizárólag teljes szöveggondozásban részesült művek megjelenését segítjük elő. A mennyiség helyett a minőséget helyezzük előtérbe. Külföldi könyvek itthon történő megjelentetésével nem foglalkozunk, mert figyelmünket teljes egészében a kortárs magyar íróknak kívánjuk szentelni, az ő írói létezésüket szeretnénk kiteljesíteni.

Csapatunk elhivatott és kitartó. Hiszünk a szerzőinkben, a csapat erejében, és hiszünk abban, hogy könyvet kiadni csak egyféleképpen érdemes: maximális minőséggel. 


Morningstar Publishing

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a kiadót, hogy valódi segítséget tudjunk nyújtani a kezdő vagy kevésbé ismert, ám tehetséges szerzőknek. Mi hisszük, hogy a hagyományos kiadásnak van jövője! Ezért ha történelmi regényt írtál vagy történelmi korban játszódik a regényed, keress fel minket! Nálunk SEMMILYEN költsége nincs a könyvkiadásnak! Amennyiben tetszik nekünk a kéziratod, mi fogunk fizetni neked. Szilárd meggyőződésünk, hogy a publikálás nem kiváltság, hanem a tehetség jutalma! 

Smaragd Kiadó

A Smaragd Kiadó 2020 őszén indult el és mára számos elégedett szerzőt és olvasót értünk el. Nem korlátozódunk zsánerekre. Kínálatunkban és készülő könyveink között megtalálhatóak szórakoztató regények, dokumentumkönyv, művészeti album, gyógypedagógiai szakácskönyv, ebook novellák és még sorolhatnám. Igyekszünk a legtöbbet kihozni a kéziratokból. Szolgáltatásunk a könyvkiadás összes területére kiterjed, de részfeladatok kidolgozásában, megvalósításában is számíthatnak ránk a szerzők.

Marysol Könyvkiadó

A Marysol könyvkiadó 2021-ben alakult, azzal a céllal, hogy segítse a fiatalok olvasáshoz való visszatalálását. Kiadványaink széleskörű műfaji kategóriákba sorolhatók, megjelentettünk már gyerekkönyvet, ezoterikus kiadványt, több krimit és sci fit is. Kizárólag magyar írók könyveit jelentetjük meg ezzel is segítve a magyar irodalom térhódítását. Nagy népszerűségnek örvendenek a kiadó „amatőröknek” szóló novellagyűjtemény pályázatai is. Ezek a népszerű kötetek lehetővé teszik az írással próbálkozó amatőr írók számára a nyomtatott könyvben való megjelenést.
Ezen felül kiadónk létrehozott egy Plusz egy fa- nevezetű projektet is a fenntartható jövőért. Ez a projekt röviden arról szól, hogy minden egyes könyvünk megjelenésével ültetünk egy fát, hogy a könyv lapjai ilyen módon is új életet biztosítsanak a természetnek. 

Gyémántfelhő Kiadó

Gyémántfelhő Kiadó

Egy álomként, családi vállalkozásként indultunk 2015-ben – mondhatni csiszolatlan gyémántként. 2021 második felében új fejezet kezdődött az életünkben. Mostanra egy új, fiatalos irányvonalat képviselünk. Az álmot felváltotta a szenvedély. Újabb munkatársakkal bővült csapatunk és folyamatosan innovatív megoldásokat vezetünk be. Viszont ami a legfontosabb: nem vesztettük el azt, ami miatt igazán szeretnek bennünket – továbbra is családias hangulatban működünk, közvetlenek és kommunikatívak vagyunk, de közben mégis professzionálisan végezzük a munkánkat. Mi nem egy elavult, konzervatív világnézetet képviselünk. Bízunk az újban, és merünk is nyitni felé. Agilis projektszemlélet szerint állunk az elvégzendő feladatokhoz, megoldandó problémákhoz. Ez leegyszerűsítve azt jelenti, hogy a megfelelő infrastruktúránknak és tapasztalatainknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan dolgozunk.


Imádom a Könyveket

Az Imádom a Könyveket Irodalmi Közösséget 2015-ben álmodtuk meg és hoztuk létre. Az IK egy olyan független platform, ahol szerzők, bloggerek, olvasók, kiadók oszthatnak meg könyves tartalmakat. A cél a könyvek, az olvasás szeretetének közvetítése, és a hazai szerzők bemutatása a közösségi média nyújtotta lehetőségek, és a közös érdeklődés mentén kovácsolódott közösségben rejlő erő maximális kihasználása által. Az évek bebizonyították, milyen sokan élnek a könyvek szeretetétől övezve, hiszen közösségi média felületeinken összesen immár több, mint 31.000 aktív taggal büszkélkedhetünk. A megjelenési felület biztosításán túl a szerzőket számos szolgáltatással tudjuk segíteni olvasótáboruk építésében. Ezek közül kiemelkedőnek tekinthető az év két legnagyobb könyves eseményén, a Könyvfesztiválon és az Ünnepi Könyvhéten való részvételi lehetőség.


Double A Kreatív Design

Régóta foglalkoztatott a Double A gondolata, ami végül 2021-ben indult útjára, két tevékenységet magába foglalva: tervezést (könyvborító, könyvjelző stb.), valamint kézműves termékek készítését. Ez utóbbi régi álmom volt, hiszen évek óta élt a fejemben egy elképzelés, kifejezetten könyvekhez, olvasáshoz kapcsolódó ajándéktárgyak megalkotásáról. A prototípusként készült booknook-ok, diorámák, könyves-ékszerdobozok a 2021. szeptemberében megrendezésre került Könyvhéten debütáltak, sikerük pedig egyértelműen bizonyította, hogy van igény az általam készített különlegességekre. 

Mind a tervezés, mind pedig a kézművesség terén precíz, aprólékos munkát végzek. Törekszem a gyümölcsöző együttműködések kialakítására, és büszke vagyok rá, hogy máris olyan partnerkapcsolatokat tudhatok magam mellett, mint a Mogul Kiadó és a Shop.konyvmogul.hu webáruház. 


Morningstar Kibeszélő- és Marketingcsoport

Ez a Facebook csoport azért jött létre, hogy kötetlenül beszélgethessünk irodalomról és a filmekről. Hogy kitárgyaljuk őket, és hogy segítsünk a hazai kortárs szerzőknek abban, hogy több emberhez eljussanak. Bármilyen téma mehet, kritika, vélemény, más oldalak cikkei. Legyél a csoport tagja, és osszad meg velünk tartalmaid, marketing anyagaid, gondolataid a könyvekről/filmekről!

CellArt Creations

A CellArt Creations egy igazi szerelem projektnek indult és mára egy Magyarországon egyedülálló grafikai szolgáltatás lett belőle. A Fantáziafotókon a megrendelő egy teljesen egyedi, saját maga által elképzelt fantázia világba kerülhet. Harcolhat a sárkánnyal szőke hercegként, világkörüli útra indulhat egy medvével, de akár kedvenc szuperhősei társaságában is küzdhet a világbékéért. Itt nincs lehetetlen, csak a fantázia szab határt annak, hogy milyen fotót szeretne a kedves megrendelő. Szívből ajánlom azoknak, akik egyedi és különleges ajándékot adnának szeretteiknek, vagy kiszakadnának egy kicsit a szürke hétköznapokból, esetleg céljaik elérésében motivációs képként szeretnék önmagukat már a célban látni, legyen szó bármilyen célról. 


Hun Book RT.

Hungarian Book Readers Trio

Egy "vlog triumvirátus", ahol több szemszögből világítjuk meg a kortárs magyar regények történeteit:
- az írójukéból
- egy másik íróéból (Aurora Lewis Turner - a Bolygókeringő trilógia, A hatalom köve, Az Istenek játéka, és A Tűzróka szerzője)
- egy blogger/vloggeréből (Lukács Edina - Booktime)
- és az enyémből - egy bloggeréből, aki fotóival igyekszik bemutatni a könyvek történetét/világát/egyes karaktereit (Eőri Klaudia - E.K.Mindaleth)

Ezen videókban olyan magyar kortárs szerzők könyveiről beszélgetünk, amiket mindhárman olvastunk - azaz mindhárman ismerünk. Így megvannak róluk a magunk érzései és észrevételei, amiket egy kötetlen beszélgetés folyamán beszélünk meg szerzőikkel.

Bár még szárnybontogató fázisban vagyunk, igyekszünk fejlődni, és a videóinkkal a lehető legtöbb szerzőt közelebb hozni olvasóikhoz azáltal, hogy górcső alá vesszük egyes köteteiket.

Ha érdekelnek a könyvek, bátran iratkozz fel youtube-csatornánkra, hogy véletlenül se maradj le a beszélgetéseinkről... 

Ha pedig íróként szeretnél jelentkezni, mert szívesen részt vennél egy beszélgetésen velünk, várjuk üzeneted e-mail címünkre: hunbook.rt@gmail.com