Mindaleth Vélemény
(Történelmi)

Itt találjátok az általam olvasott TÖRTÉNELMI regényekről írt véleményeimet. Ezen írások se nem kritikák, se nem ajánlók, - hanem mint egyszerű, laikus olvasó osztom meg veletek az érzéseim, gondolataim, - őszinte véleményem minden egyes könyvről.

MEGRÁZÓ - ELGONDOLKODTATÓ - DRÁMAI - áll a fülszövegének zárásaként. És valóban, e kötetet tényleg e három fogalom jellemzi leginkább.
Marton Emma debütáló regénye ez a könyv, és stílusával azt sugallja számomra, hogy könnyed, egyszerű történetekre ne igen számítsak tőle. Legalábbis... ez a kötet még csak nyomokban sem mutat ilyen jegyeket.
A...

A szerző az előszóban egész jól kifejti e könyvének célját és mibenlétét, ami lényegében az, hogy megismertesse olvasóit Magyarország és a világ történelmét 1945-től (a II. Világháború végétől) egészen 2021-ig, leginkább olyan dolgokra hivatkozva, hogy ezzel az időszakkal az oktatási intézmények nem foglalkoznak eleget - pontosabban mondva kb...

A borító egész kifejező, szerintem jól el lett találva a regény stílusához-hangulatához. +nagyon szeretem, mikor a karaktereket van módunk ily' módon látni is, nekünk, olvasóknak. Mert hogy biztosra veszem, hogy e borítón a regény két főszereplője van megjelenítve.